Producten

WIJ HEBBEN REGELMATIG SPECIALE AANBIEDINGEN. KLIK HIERONDER DE DOOR U GEWENSTE ARTIKELEN AAN, VUL UW GEGEVENS IN EN WIJ INFORMEREN U UITERAARD GEHEEL VRIJBLIJVEND.

Productoverzicht HeartSine AED’s:

AED Samaritan PAD 350P

De HeartSine Samaritan PAD 350P is één van de meest verkochte AED’s ter wereld en speciaal ontwikkeld voor gebruik door niet-professionele hulpverleners. Een garantietermijn van acht jaar, een gecombineerde batterij en elektroden en erg makkelijk in gebruik en onderhoud: de PAD 350P voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. De AED heeft een zeer hoge water- en stofdichtheid en is daardoor zelfs geschikt voor scheepvaart, zwembaden, sauna’s en andere ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad.

  • Compleet met softcase draagtas.
  • NL gebruiksaanwijzing.
Artikelnr. AED Samaritan PAD 350P
Informatie aanvragen
AED Samaritan PAD 360P

De HeartSine Samaritan PAD 360P heeft dezelfde specificaties als de Samaritan PAD 350 P, maar is volledig geautomatiseerd, dat wil zeggen dat de schok automatisch wordt afgegeven zonder dat er eerst eens schokknop hoeft te worden ingedrukt.

  • Compleet met softcase draagtas.
  • NL gebruiksaanwijzing.
Artikelnr. AED Samaritan PAD 360P
Informatie aanvragen


AED Samaritan PAD 500P

De HeartSine Samaritan PAD 500P heeft dezelfde specificaties als de Samaritan 350 en 360 P, maar maar geeft u bovendien real-time feedback op de uitgevoerde reanimatie*. De PAD 500P meet automatisch de ´cardiac output´ van de patiënt en informeert de hulpverlener over de effectiviteit van zijn acties met simpele instructies, zoals ‘Druk sneller’, ‘Druk harder’ of ‘Druk langzamer’. Daarnaast geeft de PAD 500P door middel van oplichtende LED’s duidelijk weer of de reanimatie optimaal uitgevoerd wordt. Hiervoor hoeven geen extra sensoren of extra pads op de patiënt aangebracht te worden. De gepatenteerde ICG technologie van HeartSine verzekert u van een optimale reanimatie.

  • Compleet met softcase draagtas.
  • NL gebruiksaanwijzing.
Artikelnr. AED Samaritan PAD 500P
Informatie aanvragen


Wij kunnen bovenstaande AED’s en bijbehorende accessoires, zoals Padpaks (elektroden en batterijen verpakt in cassette), muurbeugels, binnen- en buitenkasten etc. meestal snel leveren en hebben regelmatig aanbiedingen.
Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel (053-5726783 / 06-44009106) of mail ( info@vdlv.nl ) ons en wij helpen u graag.

Aan bovenstaand overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Naam  
Aanhef  
mevr.
Bedrijf  
Adres  
Postcode  
Woonplaats  
E-mail  
Telefoonnummer  
Hoe wilt u worden benaderd?  
Waarover wilt u
(geheel vrijblijvende)
informatie ontvangen?