BLS/AED opleidingen

Het defibrilleren met een Defibtech AED is heel gemakkelijk. Er zitten maar twee knoppen op en het apparaat vertelt stap voor stap wat je moet doen om de patiËnt op de juiste manier te reanimeren.


BLS/AED opleidingen

In de praktijkgerichte BLS/AED cursus worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld en beoefend: waarom reanimeren met een AED; techniek van de AED; toepassing van de AED en reanimatie met de AED.

Toch adviseren wij om BHV´ers en andere verantwoordelijken een opleiding of training te laten volgen voor het gebruik van de AED. Zeker ook omdat snelheid van handelen bij een circulatie-stilstand van groot belang is.

Onze BLS/AED opleiding voldoet aan de door de Stichting Medizon en NRR vastgelegde kwaliteitsrichtlijnen. Na succesvolle afronding van de opleiding worden cursisten Medizon of (indien gewenst) NRR gecertificeerd.

De opleiding duurt 4 uur.

Diverse mogelijkheden:

  • Voor onze lopende opleidingen kunt u zichzelf of uw werknemers inschrijven als er nog plaatsen vrij zijn.
  • U kunt zichzelf of uw werknemers via ons contactformulier op een wachtlijst plaatsen. Zodra zich een mogelijkheid tot inschrijven voordoet, nemen wij contact met u op en ontvangt u van ons alle benodigde informatie. Dan kunt u altijd uiteraard nog beslissen of u van de mogelijkheid gebruik wilt maken.
  • Hebt u binnen uw bedrijf voldoende cursisten, vraag dan naar onze speciale incompany prijzen en mogelijkheden.
Nederlandse Reanimatie Raad
Medizon
Het Oranje Kruis