BHV Opleidingen

Bedrijfshulpverleners hebben als taak snel en effectief hulp te bieden bij incidenten, zonodig totdat brandweer, ambulance en politie zijn gearriveerd.


Bedrijfshulpverlening

Cursusinhoud: o.a. de onderwerpen: eerste hulp, brandbestrijding, alarmeren en samenwerken met brandweer en ambulancepersoneel, reanimatie, noodsituaties beheersen en ontruimingsplan.

In onze twee 2-daagse Basisopleiding Bedrijfhulpverlener worden BHV´ers opgeleid en getraind om hun taken als BHV´er goed te kunnen uitvoeren.

De opleidingen bestaat uit 4 modulen:

  • Niet spoedeisende Eerste Hulp
  • Spoedeisende Eerste Hulp
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming

Voor aanvang van de opleiding ontvangen de cursisten een cursusboek, zodat zij zich kunnen voorbereiden.

In de opleiding worden alle onderwerpen uit het boek nog eens behandeld en geoefend.

Beide dagen worden afgesloten met een schriftelijk examen.

Uiteraard is het van belang, dat men zijn kennis en vaardigheden als Bedrijfshulpverlener op peil houdt. Daartoe verzorgen wij 1-daagse Herhalingscursussen Bedrijfshulpverlener, waarin alle onderwerpen nog eens worden behandeld en waarin extra aandacht aan een bepaald onderwerp kan worden besteed. Bij incompany cursussen leveren wij maatwerk en passen we het programma van de herhalingscursus op uw bedrijfssituatie en de risico’s die daarmee samenhangen aan. Het is ook mogelijk een ontruimingsoefening in de Herhalingscursus op te nemen.

Diverse mogelijkheden:

  • Voor onze lopende opleidingen kunt u zichzelf of uw werknemers inschrijven als er nog plaatsen vrij zijn.
  • U kunt zichzelf of uw werknemers via ons contactformulier op een wachtlijst plaatsen. Zodra zich een mogelijkheid tot inschrijven voordoet, nemen wij contact met u op en ontvangt u van ons alle benodigde informatie. Dan kunt u altijd uiteraard nog beslissen of u van de mogelijkheid gebruik wilt maken.
  • Hebt u binnen uw bedrijf voldoende cursisten, vraag dan naar onze speciale incompany prijzen en mogelijkheden. Al vanaf 8 personen kunnen wij een opleiding bij u op het bedrijf verzorgen. Wij leveren dan maatwerk en passen onze cursussen aan op uw eigen specifieke bedrijfssituaties en de risico´s die daarmee samenhangen.

Uiteraard worden cursisten bij succesvolle afronding van onze BHV opleidingen officieel (NIBHV) gecertificeerd.

Beroepschauffeurs: wij kunnen speciale EHBO/BHV herhalingscursussen verzorgen, waarbij CCV nascholingspunten verstrekt kunnen worden. Dit geldt ook voor onze VCA opleidingen of -herhalingscursussen. Vraag altijd vooraf naar de mogelijkheden. Wij informeren u hierover graag.
AGENDA
2 daagse Basisopleiding BHV te Haaksbergen
29-1-2019 en 5-2-2019
Officieel NIBHV gecertificeerd. Inclusief cursusboek, lesmateriaal, examen- en certificeringskosten, koffie, thee en lunch € 275,- excl. btw per cursist.

Herhalingscursus BHV te Haaksbergen
27-11-2018
8-1-2019 en 12-2-2019
Officieel NIBHV gecertificeerd. Inclusief cursusboek, lesmateriaal, certificeringskosten, koffie, thee en lunch € 155,- excl. btw per cursist.

Voor inschrijving of vrijblijvende informatie: 053-5726783 of info@vdlv.nl

Nederlandse Reanimatie Raad
Medizon
Het Oranje Kruis